Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

A nők többsége festi a haját, ez tény. Míg egyesek a harsány árnyalatokat kedvelik, mások a természetes hajszínt részesítik előnyben.

Egészséges hajhagymák, tiszta-, fénylő-, friss illatú-, selymes hajzuhatag, dús és ragyogó hajkorona, nincs olyan nő, aki ne álmodozna erről. Az erősebbik nem képviselői is azt hangoztatják, hogy a természetesnél-, csak a még természetesebb haj szebb. Annak ellenére, hogy a hajszín trend évszakról-évszakra más újdonságokat kínál, felmérésekből kiderül, hogy a nők többsége mégis a természetes hajszínek mellett voksol. Leginkább azok a nők válasszák a természetes árnyalatokat, akik harmóniára törekednek és a színezést elsősorban saját hajszínük hangsúlyosabbá tételére használják.

Napjainkban megszámlálhatatlan olyan festék kapható, melyek kiemelik a haj természetes ragyogását vagy még inkább fokozzák azt. A haj egészségének megóvása központi téma egy nő életében, főként azoknak, akik az otthoni hajfestést részesítik előnyben. A hajfestékek legújabb palettája csökkentett ammóniatartalmú, ami lehetővé teszi a saját hajszín kiemelését, ugyanakkor kíméletes a haj szerkezetével is. Ezekkel a hajfestékekkel mindössze annyit érünk el, hogy a természetes hajszínen egy árnyalatnyit sötétíteni vagy világosítani tudunk. Ezért nem kell a mű hatástól tartanunk, sokkal inkább a természetes ragyogás és üdeség fog érvényesülni. Ne feledjük, hogy a hajfestés az önkifejezés egy formája, ezért alkalmanként lepjük meg magunkat ezzel az ajándékkal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.